ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Οι παρακάτω όροι αφορούν τη χρήση του παρόντος ιστότοπου (studiorigas.eu)

Η Studio Rigas είναι κάτοχος του παρόντος ιστότοπου, το οποίο αποτελεί eshop. Κάθε συναλλαγή που γίνεται θεωρείται εμπορική συναλλαγή και διέπεται από την ελληνική νομοθεσία. Οι παρόντες όροι μπορούν να αλλάξουν όπως και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Αυτό σημαίνει ότι παρόντα πωλούμενα είδη μπορούν να αποσυρθούν ,οι τιμές τους να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και γενικά το περιεχόμενο του ηελκτρονικού καταστήματος να αλλάξει μερικώς ή ακόμη και ολικώς.

Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.


ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο πελάτης υποχρεούται, εφόσον παραγείλει κάτι ηλεκτρονικά, να δηλώσει με ακρίβεια τα πραγματικά του στοιχεία (Επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, ΑΦΜ). Εξαίρεση αποτελούν οι πελάτες λιανικής που θέλουν να παραλάβουν το εμπόρευμα από το κατάστημα και δεν απαιτούν να εκδοθεί ονομαστική απόδειξη λιανικής πώλησης. Υποχρεούται επίσης να αποζημιώσει την εταιρεία σε περίπτωση που τη ζημιώσει με ενέργειές του. Δεσμεύεται για αγορά εφόσον θέσει την παραγγελία. Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί μόνο έπειτα από τη σύμφωνει γνώμη και τον δύο μερών.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

    Η Studio Rigas δε φέρει ευθύνη που μπορεί να προκύψει από το λάθος χειρισμό της χρήσης του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΑΦΑΛΕΙΑ

Για τα προσωπικά δεδομένα και την ασφάλεια ισχύουν οι  Όροι απορρήτου 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι επιλογές πληρωμής που έχει ο πελάτης αναφέρονται αναλυτικά στη σελίδα  τρόποι πληρωμών


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για τις επιστροφές επισκεφτείτε τη σελίδα επιστροφές