Δήλωση Απορρήτου


Η επιχείρηση Studio Rigas χρησιμοποιεί και προστατεύει τις πληροφορίες που συλλέγει από τους πελάτες της. Σέβεται το απόρρητο και σε καμιά περίπτωση δεν κοινοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των πελατών της σε τρίτους.

Ο πελάτης με το άνοιγμα του λογαριασμού παρέχει οικιωθελώς προσωπικές πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο συναινεί στη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των πληροφοριών αυτόν για την εύρυθμη λειτουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop).

Ποιες πληροφορίες συλλέγονται

Στον παρόντα ιστότοπο συλλέγεται προσωρινά η IP Addresses για τη σωστή λειτουργία του. Ωστόσο δε χρησιμοποιείται για ταυτοποίηση του πελάτη ούτε καταχωρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης πληροφορίες όπως το λειτουργικό σύστημα του πελάτη, περιηγητή κλπ δεν αποθηκεύονται πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι μετά τη λήξη της σύνδεσης η πληροφορία δεν είναι διαθέσιμη για κανέναν.

Επίσης συλλέγονται πληροφορίες στη βάση δεδομένων που περιέχει το ιστορικό των προηγούμενων αγορών, πληρωμών, προτιμήσεων (είδη που έχει δει ή αγοράσει ο πελάτης) και οτιδήποτε συναφές. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στον πελάτη και μόνο γι'αυτόν τον σκοπό.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Έχουμε λάβει τα κατάλληλα τεχνικά μέτρα ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι ασφαλή. Γίνεται χρήση τεχνολογιών που αφορών την ασφάλεια (πχ SSL). Επίσης παίρνουμε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας (backups) για να μην υπάρξει απώλεια δεδομένων. Το προσωπικό είναι έμπειρο και δείνει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της ασφάλειας. Τέλος ο εξυπηρετητής (server) μας ανήκει, ο ιστότοπος δηλαδή δεν είναι share hosting, κάνοντάς τον έτσι περισσότερο ασφαλή.

Γνωστοποίηση στοιχείων σε τρίτους

Η μόνη περίπτωση να γνωστοποιηθούν στοιχεία σε τρίτους είναι μόνο μετά από εισαγγελική παρέμβαση ή δικαστική απόφαση και μόνο στις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές. Δεσμευόμαστε να μην κοινοποιήσουμε ποτέ δεδομένα σε τρίτους. Τα δεδομένα ανήκουν σε εσάς και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση σε αυτά.